Join the family ATR

Аеропорт «Київ» із 15 червня відновлює частину рейсів

1 June 2020, 15:56
937

Міжнародний аеропорт «Київ» із 15 червня відновлює частину рейсів в декількох напрямках, зокрема, міжнародних.

Про це повідомила прес-служба аеропорту.

«Напередодні міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що з 15 червня відновлюється міжнародне і внутрішнє авіасполучення: «Ми відкриваємо напрямки за двох умов: перша — якщо країни відкриваються і для нас, друга — епідеміологічна ситуація покращилася», — йдеться у повідомленні.

Відомо, що авіакомпанії Belavia, LOT, WizzAir вже підтвердили готовність до здійснення рейсів. Готовність літати в Запоріжжя підтвердила «Мотор Січ».

Так, із 16 червня почнуть літати Belavia в Мінськ, LOT до Варшави, WizzAir в Біллунд (Данія), Афіни (Греція), Берлін (Німеччина), Вільнюс (Литва), Нюрнберг (Німеччина), Ларнаку (Кіпр), Відень (Австрія), Бремен (Німеччина), Ригу (Латвія), Лісабон (Португалія), Ганновер (Німеччина), Гданськ (Польща).

Нагадаємо, що в Україні станом на 1 червня загальна кількість інфікованих перевищила 24 тисячі. В країні до 22 червня діє так званий «адаптивний» карантин. Це означає, що в разі загострення епідеміологічної ситуації в окремих регіонах обмежувальні заходи будуть посилені саме там, а не по всій країні.