Join the family ATR

Проведення онлайн-виборів делегатів Курултаю та Меджлісу обговорили на закритій нараді у головному офісі представницького органу кримських татар: Юксель у телемарафоні #saveATR

16 March 2021, 10:46
525

У неділю 14 березня в офісі Меджлісу кримськотатарського народу відбулася нарада його членів, делегатів Курултаю кримськотатарського народу, представників кримськотатарських громадських організацій, журналістів та керівництва Духовного управління мусульман Автономної Республіки Крим.

Темою зустрічі стали майбутні вибори членів Меджлісу та Курултаю. Думку про необхідність проведення виборів висловила кримськотатарська молодь.

«Я не можу називати імен, та темою зустрічі стали вибори Меджлісу та Курултаю. Відомо, що у 2018 році закінчилася каденція обраних членів та делегатів, адже останні вибори відбулися у 2013 році ще у вільному Криму. Думку про необхідність проведення виборів висловила кримськотатарська молодь. Незважаючи на те, що Крим сьогодні є тимчасово окупованим, існують різні інтернет-платформи, де вибори можуть бути проведені онлайн», — коментує Гаяна Юксель, член Меджлісу кримськотатарського народу у телемарафоні #saveATR з Гульсум Халіловою.