Join the family ATR

Фатальний постріл — актор Болдуїн вбив операторку на зйомках: ZAMAN

29 October 2021, 10:47
1020

Актор Алек Болдуїн на зйомках фільму «Іржа» вбив операторку, вистріливши зі старовинного пістолета Colt 45 калібру, який виявився зарядженим.

Як повідомив місцевий шериф, патрон у револьвері виявився бойовим.

Болдуїн про це не знав. За сценарієм, він мав стріляти у бік камери. Врешті куля потрапила спочатку в оператора Галину Хатчинс, вбивши її, а потім поранила режисера Джоеля Соузу, що стояв за нею.

«Свинцеву кулю витягли із плеча пана Соузи. Її виявили в лікарні, де він перебував на лікуванні, і передали до офісу шерифа як доказ. Ми розглядаємо гільзу та вилучену кулю як бойовий патрон, яким вистрілив з револьвера містер Болдуін», — доповідає шериф.

Звинувачень у справі поки що нікому не пред'явили. Поліція опитує всіх, хто був пов'язаний зі зброєю, включаючи самого Болдуїна, а також помічника режисера Девіда Холлса та зброянку Ханну Гутьєррес-Рід. Крім того, досліджують усі набої, які були знайдені на місці зйомок.

«Загалом патронів 500. Це суміш фальш-патронів і, як ми підозрюємо, бойових. Щодо знайденої кулі, ми знаємо, що вона свинцева. Але ще потрібно зробити балістичний аналіз у лабораторії ФБР. Потрібно визначити її вагу і підтвердити, що її випустили саме з того револьвера», — пояснює шериф.

Як відомо, 63-річний Болдуїн виступає співпродюсером фільму «Іржа», а також виконує в ньому одну з головних ролей. Він грає злочинця, а точніше — дідуся 13-річного хлопчика, якого засудили за випадкове вбивство. Зйомки вели на ранчо Бонанс-Крік в окрузі Санта-Фе. Наразі усі роботи призупинили.