Join the family ATR

Нерішучість міжнародних організацій лише заохочує агресію Путіна — Чубаров: ZAMAN

5 November 2021, 09:26
726

Голова Меджлісу Рефат Чубаров назвав черговим грубим порушенням міжнародного права відеоконференцію Путіна з окупованого Криму.

Очільник Кремля відвідав окупований Севастополь, де провів відеозустріч з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. 

Голова Меджлісу констатував, що такі цинічні порушення міжнародного права, як і жорстокі репресії та переслідування, насильницькі викрадення та вбивства російської окупаційної «влади» Криму є результатом нерішучості міжнародних організацій. 

Чубаров упевнений, що ООН, ОБСЄ, Рада Європи, а також уряди та парламенти світових лідерів мають тиснути на Москву для звільнення окупованого Криму.

«Багато сучасних політиків не можуть не усвідомлювати, що політика умиротворення Путіна, що проводиться ними, лише заохочує агресивні дії Кремля. Звісно ж, страшні уроки соціальних катастроф ХХ століття, викликаних злочинами двох тоталітарних режимів — комуністичного СРСР та нацистської Німеччини, внаслідок яких було вбито понад 100 мільйонів людей, не стали уроком для багатьох сучасних політиків. Але уроки ніколи не пізно вчити. Почніть з першого завдання, перестаньте зустрічатися з убивцею та бандитом, поки він не вторгся у ваш будинок і не розорив вашу країну», — заявив Чубаров.