Join the family ATR

Підтримали українських політв'язнів та нагадали Європі про російську агресію — українці провели акцію у Страсбурзі: ZAMAN

10 November 2021, 08:31
538

Делегація Української школи політичних студій на Всесвітньому форумі за демократію (World Forum for Democracy) у Страсбурзі провела акцію на підтримку українських політв'язнів, які перебувають у російському ув'язненні.

Делегати прямо на засіданні розгорнули плакати з нагадуванням про тих, кого переслідують російськи окупанти. Серед них було прізвище й першого заступника голови Меджлісу Нарімана Джеляла.

«Хоча обговорення стосуються проблем довкілля, ми також не можемо ігнорувати тему політичних ув'язнених — українських громадян, які утримуються за ґратами в Росії, на окупованих територіях Криму та сходу України. Делегація Української школи політичних студій своєю акцією під час Форуму вкотре нагадала Європі про військову агресію Російської Федерації щодо України, анексію Криму та численні порушення прав людини на півострові та тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Відстоюємо позиції України на міжнародному рівні», — йдеться на сторінці Української школи політичних студій у Facebook.