Join the family ATR

Білорусько-польський кордон — поліцейський зазнав травм внаслідок штурму: ZAMAN

17 November 2021, 09:10
736

Один польський поліцейський зазнав серйозних травм внаслідок штурму мігрантами білорусько-польського кордону у районі пункту пропуску «Брузги-Кужниця».

Про це повідомила Прикордонна служба Польщі. 

Як наголошує польська поліція, агресивні дії мігрантів, які кидали у бік польських силовиків каміння, пляшки, колоди дерев, повністю координуються білоруськими спецслужбами, що ведуть спостереження з дронів.

«На жаль, внаслідок нападу людей, підбурюваних білоруською стороною, один із поліцейських отримав серйозні поранення. Наразі йому надають допомогу, швидка везе поліцейського до лікарні. Ймовірно, йдеться про перелом кістки черепу після удару», — кажуть у поліції. 

Нагадаємо, що мігранти з Близького Сходу та Африки у понеділок почали штурм польського кордону з боку Білорусі. Біля  пункту пропуску «Брузги-Кужниця» перебуває близько 4 тисяч людей. Так звана «міграційна криза» на польсько-білоруському кордоні розпочалася у серпні. Україна, Польща та країни Балтії звинувачують Білорусь і Росію у гібридній агресії із застосуванням штучно створеного міграційного потоку. З початку вересня на польсько-білоруському кордоні діє надзвичайний стан.