Join the family ATR

Кримінальна справа «міністерці культури» Криму — попалася на хабарі: ZAMAN

19 November 2021, 09:40
909

Окупаційні силовики зацікавились так званим «міністром культури» Криму Аріною Новосельською.

За даними ЗМІ окупантів, «міністерку» доставили в кайданах до будівлі «слідчого комітету» у Сімферополі. 

Те, що щодо Новосельської відбуваються слідчі заходи, підтвердив і окупаційний «голова» Криму Сергій Аксьонов. Він назвав це частиною системного контролю за діяльністю посадових осіб усіх рівнів. 

Як відомо, проти Новосельскої порушено кримінальну справу. Її звинувачують в отриманні хабаря у 25 мільйонів рублів. У 2018 році Новосельська отримала від ТОВ «Меандр» гроші за  участь у будівництві нового театру ляльок в окупованому Сімферополі. Будівлю театра знесли три роки тому, але нову так і не збудували. Компанія «Меандр» відома ще й тим, що під виглядом реставрації зруйнувала автентичність резиденції кримських ханів — Ханського палацу у Бахчисараї. Вдома та на роботі Новосельської відбулися обшуки, нині вона затримана. 

Нагадаємо, що Новосельську призначили окупаційним «міністром культури» у лютому 2014-го року. Вдруге цю посаду вона зайняла у 2019 році після поновлення складу окупаційного «уряду» Криму. За цей час окупаційна «міністерка» встигла прославитись несмаком в одязі та матом на засіданні окупаційного «уряду» Криму, коли у жінки перестала працювати техніка і вона нецензурно звернулася до своїх помічників. Однак мікрофон жінки був увімкнений і міністерське матючиння почули не лише на нараді, а й всі глядачі онлайн-трансляції.