Join the family ATR

Штраф Юнусу Булатову — окупанти домоглися незаконного вироку: ZAMAN

21 December 2021, 09:42
549

Окупаційний «Сімферопольський суд» визнав Юнуса Булатова винним у нібито порушенні карантинних обмежень та призначив штраф у 10 тисяч рублів.

Незаконно обвинувачений Юнус Булатов хотів потрапити на відкрите засідання та підтримати політв’язнів у так званій «справі про тероризм». 

Раніше окупаційний «суд» не побачив складу порушення у діях Булатова та припинив «справу». Однак, окупаційні поліціянти оскаржили це рішення у «Верховному суді» Криму та домоглися повторного розгляду. При цьому співробітник поліції, який складав протокол на «суді» не зміг підтвердити участь Булатова у нібито несанкціонованих заходах і довести, що він порушував карантинні обмеження. Попри те, що на так званих «відеодоказах» Булатова немає, окупаційний «суд» став на бік поліціянтів.

Нагадаємо, що 25 жовтня біля окупаційного «Кримського гарнізонного суду», окупаційні силовики затримали більше 20 кримських татар, які прийшли на відкрите судове засідання на підтримку фігурантів сфабрикованої «справи про тероризм» красногвардійської групи. Людей на засідання не пропустили та, загнавши до автобуса, відвезли до окупаційних відділків поліції. Більшість затриманих дістали штрафи нібито за порушення карантинних обмежень.