Join the family ATR

Штраф у 4 тисячі рублів залишили чинним — «суд» окупантів не змінив покарання Семедляєву: ZAMAN

22 December 2021, 08:57
1380

Окупаційний «Верховний суд» Криму залишив без змін покарання адвоката Едема Семедляєва, якого звинуватили у непокорі окупаційним поліціянтам та призначили штраф у 4 тисячі рублів.

За словами Семедляєва, окупаційні судді проігнорували усі зауваження. Чоловік оскаржуватиме і це рішення окупаційного «суду». 

Нагадаємо, що окупаційний «Центральний райсуд» Сімферополя засудив Едема Семеляєва до 12 діб арешту за начебто непокору окупаційній поліції. А ще 4 тисячі рублів штрафу окупанти присудили за ведення аудіозапису без дозволу. 

25 жовтня Едем Семедляєв з колегою Назімом Шейхмамбєтовим прийшов до окупаційного відділку поліції, щоб захищати затриманих біля окупаційного суду кримських татар. Адвоката не лише не пропустили, а змушували роздягтися догола, щоб, мовляв, перевірити наявність екстремістських татуювань. Також від адвоката зажадали вимкнути диктофон. Семедляєв відмовився та отримав адміністративні протоколи за непокору вимогам силовиків. Їх склав горезвісний співробітник «Центру по боротьбі з екстремізмом» Руслан Шамбазов. Той самий, який катував кримського татарина Рината Параламова та інших політичних бранців, а також причетний до переслідування адвоката Еміля Курбедінова.