Join the family ATR

Окупанти поранили мирного жителя на сході країни — гатили в бік Світлодарська: ZAMAN

2 February 2022, 07:10
439

Російські окупанти стріляли в бік Світлодарська, що на Донеччині, внаслідок чого 69-річний мирний житель був поранений.

За повідомленням штабу ООС, ворог випустив 5 автоматних черг з окупованого нині селища Лозове. 69-річний чоловік саме рибалив на місцевому водосховищі. Пенсіонер отримав наскрізне поранення м'яких тканин та втратив багато крові. Службовці медичного підрозділу однієї з механізованих бригад вчасно надали допомогу, зупинили кровотечу та відвезли пораненого до лікарні Світлодарська.

Окрім того, ворог обстріляв оборонців Пісків, що на околиці окупованого Донецька, з підствольних гранатометів. У лавах українського війська втрат не зафіксовано. 

«Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними. Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації», — звітують у штабі. 

Водночас московське командування намагається побороти некомплект свого окупаційного війська. В українській розвідці зазначають, що за останні 2 тижні ворог збільшив кількість агітаційних команд на окупованих територіях. А окупаційні військкомати намагаються заманити до свого війська колишніх службовців.