Join the family ATR

Українського воїна поранено — ситуація на східному фронті: ZAMAN

9 February 2022, 07:49
753

Російські окупанти зосередили вогонь на Донеччині. Українського воїна було поранено.

У штабі Об'єднаних сил повідомили, що поранений захисник зараз перебуває у шпиталі. Стан здоров'я бійця називають задовільним. 

Ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї по оборонцях Південного, Водяного, Невельського та Пісків, що на околиці окупованого Донецька.

«Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними. Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації», — звітують у штабі.

Окрім того, за повідомленням розвідки, російські окупанти посилили свої передові підрозділи снайперськими парами та протитанковими розрахунками. У розвідці зауважують, що серед командування окупаційних військ панує напружена психологічна обстановка, а через нестатутні взаємини, лише впродовж тижня загинуло двоє окупантів, а ще одного важко поранено. Тим часом, з російської території перекидають нову або відремонтовану техніку, зокрема танки, бронемашини, артилерію, безпілотники та інше озброєння.