Join the family ATR

Двоє українських воїнів поранені — ситуація на східному фронті: ZAMAN

16 February 2022, 07:17
611

Двоє українських воїнів поранені на східному фронті.

У штабі Об'єднаних сил повідомляють, що стан одного бійця оцінюють як середньої тяжкості, іншого — задовільний. 

Неподалік Трьохізбенки, Новотроїцького та Пісків російські окупанти задіяли гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. 

Водночас, на Донеччині українські військові фіксували проліт розвідувального апарату «Орлан-10». А поблизу Мар'їнки ворог скинув з безпілотника гранатометний постріл, після чого апарат був збитий українськими бійцями. 

«У бік Катеринівки противник відкривав вогонь з протитанкового ракетного комплексу. В напрямку Лобачеве російські найманці здійснили обстріл з ручних протитанкових гранатометів. Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації», — звітують у штабі. 

Окрім того, російські окупанти вступають у сутички з цивільними, часами навіть трапляються перестрілки. За даними української розвідки, агітація серед жителів окупованих територій провальна, а найманці з Росії недбалі та немотивовані. Під наглядом московського командування вони проходять бойову підготовку та вправляються у керуванні бойовими машинами.