Join the family ATR

Ворог 84 рази бив у бік позицій українського війська — ситуація на східному фронті: ZAMAN

23 February 2022, 08:08
1654

Двоє українських воїнів загинули на східному фронті, ще 18 поранені та травмовані.

Про це повідомляє штаб ООС.

Під вогнем російських окупантів полегли старший лейтенант Ігор Демидчук та штаб-сержант Олександр Стельмах з 95-ї десантно-штурмової бригади. 

Напередодні ворог 84 рази бив у бік позицій українського війська. Зафіксовано прильоти з 82-х та 120 мм мінометів, а також важкої артилерії калібру 122 і 152 міліметри та протитанкових гармат. Вже традиційно російські окупанти гатять просто з цивільних кварталів загарбаних територій. 

Російські окупанти не гребують й обстрілами цивільних кварталів. Напередодні під ворожим вогнем загинув мирний мешканець Новолуганського. Українські захисники фіксують застосування важких мінометів та ствольної артилерії. Ворожим артилерійським вогнем пошкоджено теплоелектростанію у Щасті, на Луганщині. Знеструмлено чотири населених пункти. Також відбулося займання складу паливно мастильних матеріалів ТЕС. 

Водночас, внаслідок чергової атаки на Врубівку пошкоджено лінію електропостачання та газову трубу. 

Окрім того, у перший день офіційного вторгнення російських регулярних сил зафіксовано атаку у бік Маріуполя. Окупанти гатили зі 122-міліметрової артилерії та важких мінометів.