Join the family ATR

Мер Чернігова почав виплачувати гроші за вбитих і полонених російських окупантів

3 March 2022, 11:35
887

Російські війська продовжують обстрілювати мирні міста України. За їхні голови та техніку у низці областей призначили винагороду. Мер Чернігова став першим, хто дотримав свого слова та виплатив обіцяну суму.

Про це повідомляє «Суспільне Чернігів».

Мер Чернігова Владислав Атрошенко назвав розцінки на спалену та вцілілу техніку, а також за полоненого чи мертвого російського солдата.

Так, городяни взяли в полон двох російських окупантів: майора Леоніда Щеткіна та Дмитра Опойкова та отримали по 300 доларів за кожного.

Як відомо, 1 березня мер Чернігова Владислав Атрошенко заявив, що з власної кишені платитиме гроші за вбитих і знешкоджених росіян та підбиту техніку.

«Тисячі простих людей, бізнесменів перераховують кошти на рахунки ЗСУ. Для того, щоб скоротити шлях проходження коштів, я оголошую про те, що в разі проходження на територію адміністративної одиниці міста Чернігова: БТР (збита підпалена БТР) — особиста премія від мене 150 тисяч гривень; спалений БМП — 200 тисяч гривень; спалений танк — 250 тисяч гривень; полонені або вбиті російсько-фашистські окупанти — 300 умовних одиниць за голову», — сказав Атрошенко.