Join the family ATR

Ресурси ворога в Україні закінчуються — Резніков

5 March 2022, 10:53
802

Ресурси ворога в Україні закінчуються, далі настане логістичний колапс, тому тенденція здачі в полон зростає.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив міністр оборони України Олексій Резніков.

«Десятий день опору російським терористам. Десятий день мужності Збройних сил, гвардійців, прикордонників, рятувальників, бійців інших силових структур, всіх українців, які героїчно тримають оборону. Завдяки всьому нашому народу плани кремля за дві доби підкорити українців, захопити великі міста, змістити керівництво держави та приєднати Україну до Росії провалилися», — заявив Резніков.

За словами міністра, ворог просунувся на окремих напрямах, але контролює лише невелику територію, а захисники і захисниці дають потужну відсіч і витісняють агресора.

«Вєлікая» армія показала справжнє нутро — терориста-боягуза, який здатен нападати лише на цивільне населення — на дітей, на жінок, на неозброєне мирне населення. Прицільні обстріли, бомбардування й ракетні залпи по житловим кварталам, школам, садочкам й лікарням, ворог знищує храми і церкви, обстрілює вокзали із тисячами жінок і дітей, що евакуюються, — це тактика переляканих шакалів. Але я впевнено кажу — за кожне життя, за кожну сльозу ворог відповість», — наголосив він.