Join the family ATR

Кремль поки не хоче визнати свого фіаско, але цей час вже близько — Резніков

6 March 2022, 11:47
922

Невдоволення і деморалізація серед окупаційних військ посилюється. Кремль поки не хоче прийняти і визнати свого фіаско, але цей час вже близько.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр оборони України Олексій Резніков.

«Ситуація на позиціях контрольована. Так, в нас теж є втрати. Але кожне ім‘я, кожен наш Герой не буде забутим. Так як і не буде забутий кожен вбивця. Ми розуміємо цінність життя і цінність свободи. Життя кожного українця — безцінне!», — написав Резніков.

За його словами, на визначених напрямках українські воїни переходять у контратаки, ворог втрачає десятки одиниць техніки.

«Просто кидає її та втікає, тим самим поповнюючи наш «парк» техніки. Ворог згине від своєї ж зброї. Кремль поки не хоче прийняти і визнати свого фіаско. Але цей час вже близько. Невдоволення і деморалізація серед окупаційних військ посилюється. До них приходить прозріння, як і до деяких російських олігархів. Все більше випадків небажання воювати», — написав Рєзніков.

Міністр нагадав, що ворог продовжує нести суттєві втрати: знищено понад 90 літаків та гелікоптерів, кількох ворожих пілотів взяли в полон, вони є важливими свідками на майбутньому військовому трибуналі.

«Ворог був зупинений у Києві та Харкові, відкинутий у Миколаєві. Одеса — наш стратегічний резерв. Поповнення сил противника буде все більше ускладнюватись, якість поповнення буде ще гіршою», — зауважив Резніков.