Join the family ATR

Штаб «націоналістів» у пологовому — Зеленський пообіцяв покарати російських пропагандистів за брехню: ZAMAN

10 March 2022, 19:53
586

Три людини загинуло, серед них одна дитина, 17 поранено. Саме стільки людей стали жертвами окупантів після вчорашнього авіаудару по пологовому будинку у Маріуполі.

Російські загарбники скинули декілька бомб, знищивши як пологовий, так і дитячу лікарню у місті. 

Однак це не завадило російським пропагандистам на своїх ток-шоу стверджувати, що у пологовому будинку вже не було породіль та дітoчок. Мовляв, там були лише націоналісти. 

Президент Володимир Зеленський пообіцяв покарати пропагандистів за воєнні злочини так само, як і російську владу, яка дає накази бомбити мирних людей в Україні.

«Ми знайдемо всю власність пропагандистів та повʼязаних з ними осіб. Ми зробимо все, щоб її конфіскували, де б вона не була. Ви ж любите багате життя. Любите благополучні країни. У вас цього більше не буде. І це тільки початок. Вас притягнуть до відповідальності за співучасть у воєнних злочинах. Це обовʼязково буде. Вас зненавидять громадяни Росії. Всі, кого ви зараз обманюєте. Коли вони відчують наслідки вашої брехні. Відчують по своїх гаманцях. По можливостях, яких стає дедалі менше. По вкраденому майбутньому російських дітей», — наголосив президент.