Join the family ATR

Моральна поразка і знищення престижу західних лідерів — Зеленський про наслідки ненадання Україні зброї: ZAMAN

18 March 2022, 19:42
1305

Російські ракети не впадуть від дробовиків, Україні потрібна передова зброя.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у своєму звернені.

Президент переконаний, що в разі ненадання Україні передової зброї, це буде моральною поразкою і знищенням престижу західних лідерів.

«Безперечно, будемо й надалі робити все, що ми можемо. Будемо ще гучніше нагадувати деяким західним лідерам, що це буде моральною поразкою для них, це буде знищенням їхнього престижу, якщо Україна не отримає передової зброї, яка реально врятує життя тисяч наших людей. Російські ракети не впадуть від дробовиків, якими дехто намагається підмінити справді корисні поставки», — заявив він.

Зеленський наголосив, що кожна ракета і постріл росіян мають свою ціну, і санкції повинні посилюватися. Для цього Україна обговорює з партнерами новий вагомий пакет санкцій проти рф.

«Обговорюємо наступний пакет санкцій проти росії. Достатньо вагомий. Щоб вони відчули, що кожна ракета проти нашої держави, кожна бомба, кожен постріл мають свою ціну. Для російського бюджету, для російських компаній, для російських амбіцій та для конкретних людей, які уособлюють російську владу. І поки не буде миру для України, санкції проти росії повинні стабільно зростати», — додав президент.

Володимир Зеленський впевнений, що війна з Україною відкине агресора на десятки років у минуле — у «лихі 90-ті».

«Я впевнений, що, атакуючи нас, вони знищать усе, чого російське суспільство досягло за минулі 25 років. І повернуться туди, звідки почали колись підніматись, — як кажуть, у «лихі 90-ті». Тільки вже без свободи, без креативного бажання мільйонів людей працювати заради розвитку своєї держави…попри опіум від телевізійних пропагандистів», — підсумував президент.