Вступити до родини ATR

Суд у Києві обирає запобіжний захід Стерненку (ТРАНСЛЯЦІЯ)

15 червня 2020, 12:06
1006

Шевченківський районний суд Києва обирає запобіжний захід колишньому лідеру одеського осередку «Правого сектору» Сергію Стерненку, якого СБУ підозрює у навмисному вбивстві та незаконному поводженні зі зброєю.

ФОТО: Стерненко/Fb

ФОТО: Стерненко/Fb

Пряму трансляцію із зали суду ведуть журналісти видання Нromadske.

Нагадаємо, 11 червня активісту Сергію Стерненку у СБУ повідомили про підозру. Ексочільника одеського «Правого сектору» підозрюють у навмисному вбивстві та незаконному поводженні зі зброєю.

Як повідомляв ATR.ua, 24 травня 2018 року відбувся конфлікт за участю колишнього керівника одеського «Правого сектора» Сергія Стерненка і двох чоловіків. Стерненко заявив, що на нього напали, коли він повертався додому із дівчиною. Активіст стверджує, що він відбивався і смертельно поранив суперника ножем у живіт. Ножові поранення були й в самого Стерненко, та у іншого опонента, якого пізніше затримала поліція. Згодом поліція відпустила другого учасника нападу на активіста Стерненко в Одесі, який проходить як свідок. Цей замах на Стерненка був вже третім за рахунком. Поліція розслідує загибель нападника на активіста як умисне вбивство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ