Вступити до родини ATR

Медведчук з дружиною поїхали на відпочинок до Криму

3 серпня 2020, 09:26
1324

Депутат Верховної Ради України, один з лідерів партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук, який також є кумом президента Росії Володимира Путіна, 2 серпня разом зі своєю дружиною Оксаною Марченко поїхав до окупованого Росією Криму на відпочинок.

Про це повідомила УП. Так, за даними двох незалежних один від одного поінформованих джерел, Медведчук із Марченко та ще кількома людьми на автомобілі Mercedes в'їхали до окупованого Криму через пункт пропуску «Каланчак» 2 липня. Вони перетнули адмінмежу близько 14:30.

Прес-секретар Медведчука Олег Бабанін у коментарі «Радіо Свобода» підтвердив, що український нардеп поїхав до анексованого Криму.

«Віктор Медведчук перебуває у відпустці як народний депутат і перебуває з родиною в Криму», — сказав Бабанін.

Як повідомляли ЗМІ, родина Медведчука володіє в окупованому Криму бізнесом, який з'явився там після анексії. Дві фірми — ТОВ «Таврія-інвест» та ТОВ «Фірма Укрснаб» — у селищі Гаспра записані на дружину Медведчука Оксану Марченко. Окрім того, згідно з декларацією Медведчука, його дружина має земельну ділянку під Ялтою площею понад 5 тисяч квадратних метрів, а також будинок із госпбудівлями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ