Вступити до родини ATR

На Херсонщині помер патріот кримськотатарського народу Сабрі Мухтаров

16 вересня 2020, 11:15
891

16 вересня стало відомо про смерть 69-річного громадського активіста, патріота кримськотатарського народу Сабрі Мухтарова. Його поховають сьогодні у Генічеському районі.

ФОТО: Акім Сеїтаблаєв

ФОТО: Акім Сеїтаблаєв

Як повідомив у коментарі ATR.ua голова Херсонського регіонального Меджлісу кримськотатарського народу Ленур Люманов, дженазе (похорон) відбудеться 16 вересня о 14:00 у селі Стрілковому Генічеського району за адресою: вулиця 50 років Перемоги, 42.

Зазначимо, що Мухтаров загинув у результаті нещасного випадку на власному подвір’ї.

Сабрі Мухтаров був патріотом кримськотатарського народу з Арабатської стрілки. До останніх днів вів активний спосіб життя: брав активну участь у Громадянській блокаді Криму, у різноманітних заходах та мітингах, відвідував мечеть, зустрічався зі співвітчизниками та був гарним прикладом для молодого покоління кримських татар.

{gallery_1}

На цих архівних кадрах телеканалу ATR Сабрі Мухтаров відстоював акцію Громадянської блокади Криму під час штурму українських силовиків (21 листопада, 2015 рік).

Керівництво та співробітники телеканалів ATR і LÂLE, радіостанції Meydan FM висловлюють співчуття родині Мухтарових. Allah rahmet eylesin.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ