Вступити до родини ATR

Кількість хворих на COVID-19 у Криму перевищила 500 осіб

25 травня 2020, 10:32
725

В окупованому Криму загальна кількість інфікованих COVID-19, за офіційними даними «влади», досягла 501 особи (346 — у Криму, 155 — у Севастополі). Загалом на півострові померли 11 осіб, хворих на коронавірус.

Про шість нових підтверджених випадків COVID-19 у Криму повідомив «голова» півострова Сергій Аксьонов, пишуть місцеві ЗМІ.

«Один із них виявлено при зверненні за медичною допомогою, решта 5 — за результатами епідеміологічного розслідування. Всі хворі госпіталізовані в інфекційний стаціонар. П'ять випадків із шести виявлених — безсимптомні», — сказав він.

З урахуванням нових інфікованих, загальна кількість хворих, за офіційними даними «влади», досягла 501 особи (346 — у Криму, 155 — у Севастополі). Загалом на півострові померли 11 осіб, хворих на коронавірус.

На офіційному ресурсі російського штабу щодо поширення COVID-19 «Стопкоронавірус.рф» станом на 24 травня повідомляється про 326 інфікованих в окупованому Криму і про 155 — в Севастополі. Водночас Постійне представництво президента України в АРК стверджує, що Росія замовчує реальний стан справ з інфікованими COVID-19 в Криму.

Нагадаємо, «влада» окупованого Криму раніше продовжила режим самоізоляції для всіх мешканців до 31 травня. Окрім того, з 12 травня на півострові запровадили обов'язковий «масочний режим» для всіх громадян. Попри зростання кількості випадків COVID-19 в окупованому Криму з 18 травня там скасували режим обов'язкової самоізоляції громадян — вимога залишатися вдома замінена на рекомендацію. Також на півострові вже відновили роботу більшість підприємств, окрім організацій курортної і культурної сфер, громадського харчування та низки інших напрямків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ