Вступити до родини ATR

У Криму померли ще троє пацієнтів із коронавірусом

25 травня 2020, 12:28
1157

В окупованому Криму ще троє пацієнтів із діагнозом «коронавірус» померли. Загальна кількість летальних випадків від COVID-19 на півострові, за офіційними даними «влади», досягла 14 (11 — в Криму, 3 — в Севастополі).

25 травня в «Міністерстві охорони здоров’я» півострова повідомили, що 24 травня у Криму померли двоє пацієнтів із COVID-19, пишуть місцеві ЗМІ. Деталі нині невідомі.

В прес-службі «уряду» Севастополя, зі свого боку, повідомили, що у місті за попередню добу також помер один пацієнт.

«Одна людина померла — це жінка у віці 92 років. В неї були хронічні захворювання», — йдеться у зведенні за 25 травня.

Також стало відомо, що у Севастополі 25 травня зареєстровано два нових випадки захворювання на COVID-19.

З урахуванням нових інфікованих, загальна кількість хворих на COVID-19, за офіційними даними «влади», досягла 503 осіб (346 — у Криму, 157 — у Севастополі). Загалом на півострові померли 14 осіб, хворих на коронавірус.

На офіційному ресурсі російського штабу щодо поширення COVID-19 «Стопкоронавирус.рф» станом на 25 травня повідомляється про 340 інфікованих в окупованому Криму і про 157 — в Севастополі. Водночас Постійне представництво президента України в АРК стверджує, що Росія замовчує реальний стан справ з інфікованими COVID-19 в Криму.

Нагадаємо, «влада» окупованого Криму раніше продовжила режим самоізоляції для всіх мешканців до 31 травня. Окрім того, з 12 травня на півострові запровадили обов'язковий «масочний режим» для всіх громадян. Попри зростання кількості випадків COVID-19 в окупованому Криму з 18 травня там скасували режим обов'язкової самоізоляції громадян — вимога залишатися вдома замінена на рекомендацію. Також на півострові вже відновили роботу більшість підприємств, окрім організацій курортної і культурної сфер, громадського харчування та низки інших напрямків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ