Вступити до родини ATR

«Мрія» доставила до Канади китайський вантаж для боротьби з COVID-19

25 травня 2020, 13:29
879

Найбільший у світі український транспортний літак Ан-225 «Мрія» доставив із Китаю до Канади партію медичних засобів для боротьби з COVID-19.

Про це повідомляє прес-служба ДП «Антонов» на своїй сторінці у Facebook.

«24 травня 2020 року літак Ан-225 прибув до Монреалю, Канада, з медичними засобами для боротьби з COVID-19», — йдеться у повідомленні.

Загальна вага вантажу становила 130 тонн. В аеропорту Монреалю літак та його екіпаж зустрічав посол України в Канаді Андрій Шевченко.

«Наша «Мрія» знову в Монреалі. Це вже другий медичний вантаж для Канади силами нашої могутньої і прекрасної птиці», — написав дипломат у своєму Facebook.

Нагадаємо, 6 травня літак «Мрія» доставив у Київ чергову велику партію гуманітарної допомоги з Китаю. Загалом до України з КНР вже прибули понад 20 літаків із медичним вантажем, призначеним для боротьби з COVID-19.

За останніми даними МОЗ, загальна кількість лабораторно підтверджених випадків коронавірусу в Україні досягла 21 тис. 245. За минулу добу COVID-19 виявили ще у 259 осіб, серед яких 16 дітей та 43 медпрацівники, зафіксовано шість летальних випадків, одужали 126 осіб. Як відомо, до 22 червня в Україні діє так званий «адаптивний» карантин. Це означає, що в разі загострення епідеміологічної ситуації в окремих регіонах обмежувальні заходи будуть посилені саме там, а не по всій країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ