Вступити до родини ATR

Зеленський у День захисту дітей завітав у реабілітаційний центр на Київщині

1 червня 2020, 16:55
1741

У міжнародний День захисту дітей президент України Володимир Зеленський завітав до вихованців Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дитини «Отчий дім» у селі Святопетрівське.

ФОТО: gov.ua

ФОТО: gov.ua

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента України.

«Ким ви станете — вченими, військовими, інженерами, вчителями — треба завжди залишатися людьми: добрими, чесними, толерантними, сучасними. А головне — щасливими», — зазначив Володимир Зеленський.

Президент переглянув театральну виставу за участі вихованців закладу. Окрім того, Зеленський також ознайомився з молодіжним спортивним клубом центру. На його базі працює декілька секцій. 

Сьогодні, 1 червня, відзначається міжнародний День захисту дітей — в Україні святу виповнюється вже 22 роки. А у всьому світі його відзначають вже 61 рік з однією метою — захистити малюків планети від насильства, голоду, неможливості отримання освіти, медобслуговування та інших бід. Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Днем захисту дітей та закликав батьків знаходити якомога більше часу для дітей, здійснювати їхні мрії та вміти вислухати їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ