Вступити до родини ATR

Ще у 7 мешканців Криму виявили COVID-19

3 червня 2020, 10:25
598

В окупованому Криму за останню добу підтвердили сім нових випадків захворювання на коронавірус. Загальна кількість хворих в Криму, за офіційними даними «влади» півострова, досягла 567 осіб (399 — у Криму, 168 — у Севастополі).

Про нові випадки інфікування у Криму повідомив «голова» півострову Сергій Аксьонов, пишуть місцеві ЗМІ.

«Шість випадків виявлені за результатами епідеміологічного розслідування і лабораторного скринінгу, один — при зверненні за медичною допомогою. П'ять випадків пов'язані з раніше зареєстрованим вогнищем серед будівельників. Всі хворі госпіталізовані в інфекційні стаціонари», — сказав він.

На офіційному ресурсі російського штабу щодо поширення COVID-19 «Стопкоронавирус.рф» станом на 2 червня повідомляється про 387 інфікованих в окупованому Криму і про 168 — в Севастополі. Водночас Постійне представництво президента України в АРК стверджує, що Росія замовчує реальний стан справ з інфікованими COVID-19 в Криму.

Нагадаємо, нині у Криму діє «режим підвищеної готовності», оголошений через поширення COVID-19. Попри зростання кількості хворих «влада» поступово пом'якшує обмежувальні заходи. Так, з 1 червня на півострові відновлюють роботу літні майданчики кафе і ресторанів. Закритими поки залишаються спортзали, лазні, спа-центри та інші місця масового перебування громадян. Більш того, з 15 червня починається поетапне відновлення роботи об'єктів санаторно-курортного комплексу в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ