Вступити до родини ATR

У Криму помер ще один пацієнт з COVID-19

4 червня 2020, 11:28
818

Окупаційна «влада» Криму повідомляє, що на півострові помер ще один пацієнт з COVID-19. Загалом, за даними окупантів, там померли вже 15 пацієнтів, хворих на коронавірус.

Про це повідомив «заступник» окупаційного «міністра охорони здоров'я» Криму Антон Лясковський, пишуть місцеві ЗМІ.

«Один пацієнт у тяжкому стані, який тривалий час був у реанімаційному відділенні, помер», — сказав Лясковський.

«Чиновник» додав, що лікування у шпиталях Криму продовжують 110 осіб з підтвердженим COVID-19, з них п'ять пацієнтів знаходяться у тяжкому стані.

За останніми даними загальна кількість хворих у Криму, за офіційними даними «влади» півострова, досягла 575 осіб (405 — у Криму, 170 — у Севастополі). 15 пацієнтів, хворих на коронавірус, на півострові померли (12 — у Криму, 3 — у Севастополі).

Нагадаємо, нині у Криму діє «режим підвищеної готовності», оголошений через поширення COVID-19. Попри зростання кількості хворих «влада» поступово пом'якшує обмежувальні заходи. Так, з 1 червня на півострові відновили роботу літні майданчики кафе і ресторанів. Закритими поки залишаються спортзали, лазні, спа-центри та інші місця масового перебування громадян. Більш того, з 15 червня починається поетапне відновлення роботи об'єктів санаторно-курортного комплексу в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ