Вступити до родини ATR

Ще 2 випадки COVID-19 підтвердили у Севастополі

5 червня 2020, 14:51
1052

В окупованому Севастополі за останню добу підтвердили два нових випадки коронавірусу, загальна кількість хворих в Криму, за офіційними даними «влади», досягла 586 осіб (413 — у Криму, 173 — у Севастополі). 16 пацієнтів, хворих на коронавірус, на півострові померли.

Про нові випадки у Севастополі повідомляє «уряд» міста.

«Станом на ранок 5 червня зареєстровано два нових випадки захворювання. Позитивний діагноз виявили у людини, яка повернулася з Санкт-Петербурга. Напередодні діагноз підтвердився у його родича, з яким він разом був у поїздці і на самоізоляції після повернення. Ще один севастополець повернувся на півострів із Києва», — повідомили у прес-службі окупаційного відомства.

З урахуванням нових інфікованих загальна кількість хворих в Криму, за офіційними даними «влади», досягла 586 осіб (413 — у Криму, 173 — у Севастополі). 16 пацієнтів, хворих на коронавірус, на півострові померли.

На офіційному ресурсі російського штабу щодо поширення COVID-19 «Стопкоронавирус.рф» станом на 5 червня повідомляється про 405 інфікованих в окупованому Криму і про 173 — у Севастополі. Водночас Постійне представництво президента України в АРК стверджує, що Росія замовчує реальний стан справ з інфікованими COVID-19 в Криму.

Як відомо, нині у Криму діє «режим підвищеної готовності», оголошений через поширення COVID-19. Попри зростання кількості хворих «влада» поступово пом'якшує обмежувальні заходи. Так, з 1 червня на півострові відновили роботу літні майданчики кафе і ресторанів. Закритими поки залишаються спортзали, лазні, спа-центри та інші місця масового перебування громадян. Більш того, з 15 червня починається поетапне відновлення роботи об'єктів санаторно-курортного комплексу в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ