Вступити до родини ATR

У Севастополі COVID-19 виявили у 7-місячного немовля і його матері

8 червня 2020, 13:58
892

В окупованому Севастополі у семимісячної дівчинки і її матері підтвердили коронавірусну інфекцію. Загальна кількість хворих в Криму, за офіційними даними «влади», досягла 623 осіб (446 — у Криму, 177 — у Севастополі). 17 пацієнтів, хворих на коронавірус, на півострові померли.

Як повідомляє прес-служба «уряду» Севастополя, 6 червня COVID-19 виявили у семимісячного немовля, а напередодні — у його матері.

«Станом на ранок 8 червня зареєстрований один новий випадок захворювання COVID-19. Позитивний тест (виявили — ред.) у мами семимісячної дівчинки, у якої раніше підтвердився діагноз. Мама разом з дитиною перебуває в інфекційній лікарні», — йдеться у повідомленні.

З урахуванням нових інфікованих загальна кількість хворих в Криму, за офіційними даними «влади», досягла 623 осіб (446 — у Криму, 177 — у Севастополі). 17 пацієнтів, хворих на коронавірус, на півострові померли.

На офіційному ресурсі російського штабу щодо поширення COVID-19 «Стопкоронавирус.рф» станом на 8 червня повідомляється про 438 інфікованих в окупованому Криму і про 177 — у Севастополі. Водночас Постійне представництво президента України в АРК стверджує, що Росія замовчує реальний стан справ з інфікованими COVID-19 в Криму.

Як відомо, нині у Криму діє «режим підвищеної готовності», оголошений через поширення COVID-19. Попри зростання кількості хворих «влада» поступово пом'якшує обмежувальні заходи. Так, з 1 червня на півострові відновили роботу літні майданчики кафе і ресторанів. Закритими поки залишаються спортзали, лазні, спа-центри та інші місця масового перебування громадян. Більш того, з 15 червня починається поетапне відновлення роботи об'єктів санаторно-курортного комплексу в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ