Вступити до родини ATR

Ще 11 осіб захворіли на COVID-19 у Криму

9 червня 2020, 10:20
804

В окупованому Криму за останню добу підтвердили одинадцять нових випадків захворювання на коронавірус. Загальна кількість хворих, за офіційними даними «влади» півострова, досягла 634 осіб (457 — у Криму, 177 — у Севастополі). 17 пацієнтів з COVID-19 у Криму померли (14 — у Криму, 3 — у Севастополі).

Про нові випадки у Криму у соцмережах повідомив «голова» півострову Сергій Аксьонов.

«За 8 червня на території Криму підтверджено 11 нових випадків коронавірусної інфекції. 10 із них виявлені активно — за результатами епідеміологічного розслідування і лабораторного скринінгу, 1 випадок — при зверненні за медичною допомогою. Усі хворі госпіталізовані в інфекційні стаціонари», — сказав він.

З урахуванням нових випадків загальна кількість хворих в Криму, за офіційними даними «влади» півострова, досягла 634 осіб (457 — у Криму, 177 — у Севастополі). 17 пацієнтів з COVID-19 у Криму померли (14 — у Криму, 3 — у Севастополі).

На офіційному ресурсі російського штабу щодо поширення COVID-19 «Стопкоронавирус.рф» станом на 8 червня повідомляється про 438 інфікованих в окупованому Криму і про 177 — у Севастополі. Водночас Постійне представництво президента України в АРК стверджує, що Росія замовчує реальний стан справ з інфікованими COVID-19 в Криму.

Як відомо, нині у Криму діє «режим підвищеної готовності», оголошений через поширення COVID-19. Попри зростання кількості хворих «влада» поступово пом'якшує обмежувальні заходи. Так, з 1 червня на півострові відновили роботу літні майданчики кафе і ресторанів. Закритими поки залишаються спортзали, лазні, спа-центри та інші місця масового перебування громадян. Більш того, з 15 червня починається поетапне відновлення роботи об'єктів санаторно-курортного комплексу в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ