Вступити до родини ATR

Стерненку вручили ухвалу про примусовий привід у СБУ

11 червня 2020, 11:29
801

11 червня поліція прийшла до активіста Сергія Стерненка для того, аби повідомити про примусовий привід до Служби безпеки для вручення підозри за самозахист.

ФОТО: ATR.ua

ФОТО: ATR.ua

Про це сам активіст повідомив у своєму Facebook.

«Наша чудова влада таки остаточно з‘їхала з глузду. Прийшла до мене додому поліція з ухвалою про примусовий привід в СБУ до слідчого для вручення повідомлення про підозру за самозахист», — зазначив Стерненко.

Він додав, що піде на допит, який запланований сьогодні на 12 годину.

Раніше Сергій Стерненко повідомляв, що 9 червня він вже приходив до СБУ на допит, однак слідчий, який мав вручити підозру, так і не з'явився.

Нагадаємо, що 24 травня 2018 року відбувся конфлікт за участю колишнього керівника одеського «Правого сектора» Сергія Стерненка і двох чоловіків. Стерненко заявив, що на нього напали, коли він повертався додому із дівчиною. Активіст стверджує, що він відбивався і смертельно поранив суперника ножем у живіт. Ножові поранення були й в самого Стерненко, та у іншого опонента, якого пізніше затримала поліція. Згодом поліція відпустила другого учасника нападу на активіста Стерненко в Одесі, який проходить як свідок. Це замах на Стерненка був вже третім за рахунком. Поліція розслідує загибель нападника Сергія як умисне вбивство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ