Вступити до родини ATR

Меджліс висловив співчуття у зв'язку зі смертю батька Петра Порошенка

16 червня 2020, 12:55
1552

Меджліс кримськотатарського народу висловив щирі співчуття родині п’ятого президента України у зв'язку зі смертю батька Петра Порошенка.

Про це повідомив очільник Меджлісу Рефат Чубаров у своєму Facebook.

«Вкрай важко знаходити слова розради, коли з життя йдуть найближчі та найрідніші люди. Помер Олексій Іванович Порошенко, Герой України, батько п'ятого президента України. Висловлюємо щирі співчуття родині Петра и Марини Порошенків, усім рідним і близьким з приводу тяжкої втрати — смерті батька, діда, прадіда. Світла пам'ять», — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що 16 червня стало відомо про смерть батька п'ятого президента України Петра Порошенка. Олексій Порошенко пішов з життя на 85-му році, у нього стався інсульт.

«Сьогодні перестало битися серце великої людини праці, хлібороба, громадського та політичного діяча, Героя України, батька п’ятого президента України Олексія Івановича Порошенка. Все своє життя він присвятив служінню Україні, розвитку її економіки, дбав про людей. Висловлюємо щирі співчуття Петру Олексійовичу та Марині Анатоліївні, усім рідним і близьким з приводу тяжкої втрати — смерті батька та друга, наставника та порадника. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини», — зазначили у прес-службі «Європейської солідарності».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ