Вступити до родини ATR

Карантин в Україні продовжать до 31 липня — Шмигаль

17 червня 2020, 14:49
962

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Україна продовжить дію так званого «адаптивного» карантину до 31 липня.

ФОТО: прес-служба Кабміну

ФОТО: прес-служба Кабміну

Про це він сказав 17 червня на засіданні Кабінету міністрів.

«Враховуючи зростання кількості коронахворих ми продовжимо дію адаптивного карантину до 31 липня цього року. Також на засіданні уряду ми розглянемо запропонований Міністерством охорони здоров'я оновлений підхід до адаптивного карантину, який передбачає можливість посилення карантину в окремих регіонах. Наголошу: якщо цього вимагатиме ситуація», — повідомив Денис Шмигаль.

Прем'єр-міністр звернув увагу на те, що за останній тиждень на COVID-19 захворіло 4853 людини — найбільша кількість за весь час пандемії в Україні.

Нагадаємо, що за останню добу в Україні встановлений новий антирекорд за кількістю випадків коронавірусу. Так, в країні виявили 758 хворих на COVID-19, 31 людина померла.

Як відомо, в Україні до 22 червня діє так званий «адаптивний» карантин. Це означає, що в разі загострення епідеміологічної ситуації в окремих регіонах обмежувальні заходи будуть посилені саме там, а не по всій країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ