Вступити до родини ATR

Wizz Air відновлює польоти з України до шести країн Європи

18 червня 2020, 12:20
804

Угорський лоукостер Wizz Air відновлює роботу своєї бази у міжнародному аеропорту «Київ». У компанії повідомили про відновлення польотів з України до Угорщини, Німеччини, Данії, Естонії, Греції та Великої Британії.

Про це повідомляє «Економічна правда» із посиланням на прес-службу компанії.

«З 17 червня українські пасажири зможуть запланувати подорож за такими напрямками і в такі країни: Афіни (Греція), Біллунд і Копенгаген (Данія), Таллінн (Естонія), Берлін Шонефельд, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Ганновер, Лейпціг, Меммінген, Бремен, Нюрнберг (Німеччина), Будапешт (Угорщина) і Лондон Лутон (Велика Британія)», — йдеться у повідомленні.

У Wizz Air додали, що запровадили на борту посилені санітарні заходи у зв’язку з епідемією коронавірусу. Пасажири під час перельоту мають бути у масках. Також їм роздаватимуть дезінфікуючі серветки.

Також пасажирам рекомендують реєструватися на рейс і купувати послуги онлайн (наприклад, оплачувати додатковий багаж через інтернет), щоб зменшити контакти в аеропорту.

Нагадаємо, що напередодні Кабмін ухвалив рішення про продовження дії «адаптивного» карантину в Україні до 31 липня. Термін попереднього рішення про дію обмежень спливає 22 червня. Так званий «адаптивний» карантин означає, що у разі загострення епідеміологічної ситуації в окремих регіонах обмежувальні заходи будуть посилені саме там, а не по всій країні.  

Зазначимо,що в Україні за останню добу встановлений новий антирекорд за кількістю випадків коронавірусу. Так, за добу в країні виявили 829 хворих на COVID-19, 23 пацієнти померли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ