Вступити до родини ATR

У Севастополі на COVID-19 захворіли ще 4 людини

18 червня 2020, 13:59
1095

В окупованому Севастополі за останню добу виявили чотири нових випадки коронавірусної інфекції. Загальна кількість хворих, за офіційними даними «влади», досягла 770 осіб (575 — у Криму, 195 — у Севастополі).

Про це повідомляє прес-служба «уряду» Севастополя.

«Станом на ранок 18 червня зареєстровано чотири нових випадки захворювання COVID-19. Три випадки це сімейний осередок: раніше в інфекційну лікарню було госпіталізовано жінку з донькою. Пізніше коронавірус підтвердився у її чоловіка, сина і сусідки. Ще один випадок людина була у контактній групі з раніше хворим», — йдеться у повідомленні.

Так, загальна кількість хворих, за офіційними даними «влади» півострова, досягла 770 осіб (575 — у Криму, 195 — у Севастополі).

Раніше стало відомо, що минулої доби у Криму померли ще двоє пацієнтів з COVID-19. Загалом, з урахуванням цих випадків, кількість смертей від коронавірусу на півострові досягла 23 (20 — у Криму, 3 — у Севастополі).

На офіційному ресурсі російського штабу щодо поширення COVID-19 «Стопкоронавирус.рф» станом на 18 червня повідомляється про 575 інфікованих в окупованому Криму і про 195 — у Севастополі. Водночас Постійне представництво президента України в АРК стверджує, що Росія замовчує реальний стан справ з інфікованими COVID-19 в Криму.

Зазначимо, що попри зростання кількості випадків COVID-19 у Криму «влада» півострову з 15 червня скасувала режим самоізоляції для усіх мешканців та обов’язкову обсервацію для приїжджих. З 1 липня окупанти обіцяють пускати на півострів російських туристів.

Як відомо, нині у Криму діє «режим підвищеної готовності», оголошений через поширення COVID-19. «Влада» півострову поступово пом'якшує обмежувальні заходи. Так, з 1 червня на півострові відновили роботу літні майданчики кафе і ресторанів. З 15 червня в окупованому Криму почалося поетапне відновлення роботи об'єктів санаторно-курортного комплексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ