Вступити до родини ATR

Зеленський затвердив склад Нацради реформ

23 червня 2020, 16:21
906

Президент Володимир Зеленський затвердив персональний склад Національної ради реформ, який він сам очолює. Головою Виконкому реформ офіційно призначений Міхеіл Саакашвілі.

ФОТО: Liga.net

ФОТО: Liga.net

Про це йдеться в указі президента від 23 червня, опублікованому на сайті голови держави.

Так, серед членів, які беруть участь у роботі Нацради з усіх питань, перелічуються: секретар РНБО Олексій Данілов, керівник Офісу президента Андрій Єрмак, голова Верховної Ради Дмитро Разумков, віце-прем’єр-міністр України Олексій Резніков та прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Також для розгляду окремих питань на Нацраді запрошуються міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та інші члени Кабінету міністрів, голови комітетів парламенту, заступник керівника Офісу президента Юлія Ковалів, глава Нацбанку Яків Смолій та інші.

Нагадаємо, що Нацрада реформ була створена у 2014 році за указом п'ятого президента Петра Порошенка. У документі зазначалося, що це «спеціальний консультативно-дорадчий орган при президенті України з питань стратегічного планування, узгодження позицій щодо впровадження в Україні єдиної державної політики реформ і їхньої реалізації».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ