Вступити до родини ATR

У Київі посилили карантин

1 липня 2020, 13:16
761

Влада Києва ухвалила рішення про посилення протиепідемічних заходів у столиці.

Фото: УНИАН

Фото: УНИАН

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко під час щоденного брифінгу.

«Відповідно до постанови уряду, місто ухвалило рішення про посилення протиепідемічних заходів у столиці. Зокрема, обмежено час роботи закладів громадського харчування та розважальних закладів (в тому числі, кінотеатрів) — до 22-ої години. Обмежене також проведення масових заходів культурного, розважального, спортивного, рекламного характеру — з 22-ої години. Ці обмеження — вимушені і спрямовані на стримування поширення хвороби. Місто буде виконувати таке рішення уряду», — сказав він.

Нагадаємо, що за минулу добу у Києві зафіксували 101 випадок коронавірусу. Загалом у країні зафіксували 664 нових інфікованих. Лідерами антирейтингу стали Львівська, Закарпатська та Рівненська області. Загальна кількість хворих на коронавірус в Україні зросла до 44 тис. 998 осіб.

Як відомо, раніше уряд ухвалив рішення про продовження дії «адаптивного» карантину в Україні до 31 липня. Так званий «адаптивний» карантин означає, що у разі загострення епідеміологічної ситуації в окремих регіонах обмежувальні заходи будуть посилені саме там, а не по всій країні.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ