Вступити до родини ATR

У Києві розпочалася конференція: «Синхронізація дій органів влади з питань деокупації Криму та Севастополя» (ТРАНСЛЯЦІЯ)

2 липня 2020, 14:50
1137

У Києві 2 липня о 14:30 розпочалася прес-конференція на тему: «Синхронізація дій органів влади з питань деокупації Криму та Севастополя».

Пряму трансляцію прес-конференції ведуть провідні українські ЗМІ, зокрема й телеканал ATR.

У заході беруть участь: віце-прем’єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, постійний представник президента України в АРК Антон Кориневич, голова Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя Дмитро Лубінець.

Як відомо, у ході прес-конференції Постійне представництво президента України в АР Крим спільно із міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій та Комітетом Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин презентують розроблені актуальні орієнтири державної політики щодо тимчасової окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.

У спільному документі визначається єдиний державний підхід до використання термінології, а також окреслюються позиції по основних питаннях: громадянству, політичних в’язнях та військовополонених, статусу та захисту корінного народу Криму — кримських татар, а також визначення незаконних органів влади та водопостачання півострова тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ