Вступити до родини ATR

Стало відомо, хто очолив кримський осередок «Слуги народу»

9 липня 2020, 10:15
854

Кримський республіканський осередок партії «Слуга народу» очолив народний депутат Олександр Качура, який раніше заявляв про наміри брати участь у праймеріз на посаду мера Києва.

Про це повідомляє прес-служба партії «Слуга народу».

«Наша головна мета — захист прав українських громадян. Як тих, хто нині живе на тимчасово окупованому півострові, так і кримчан, які виїхали з АРК на підконтрольні Україні території. Ми також будемо боротися за повернення незаконно утримуваних в Криму та в Росії українців. Наша позиція незмінна: Крим був і лишається невід'ємною частиною України. Ми не визнаємо анексії півострова та примусової паспортизації місцевого населення. Виступаємо категорично проти мілітаризації півострова та примусового призову громадян України, що мешкають у Криму, до армії країни-агресора», — йдеться в заяві.

Зазначимо, що раніше Олександр Качура назвав себе одним із чотирьох учасників майбутнього праймеріза партії «Слуги народу» на посаду Київського міського голови. Серед цих чотирьох — його колеги Ірина Верещук, Олександр Дубинський і Микола Тищенко.

Олександр Качура народився 18 серпня 1990 року в Конотопі Сумської області. У 2012 році закінчив Міжнародний університет фінансів за спеціальністю «Міжнародний менеджмент управління». Нині є народним депутатом України, адвокатом партії «Слуга народу» і президента України Володимира Зеленського. Також Качура — позаштатний радник керівника Офісу президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ