Вступити до родини ATR

Чоловік у Полтаві викрав авто та взяв у заручники поліцейського

23 липня 2020, 12:49
872

У Полтаві чоловік із гранатою викрав авто, а потім захопив у заручники поліцейського. Наразі відомо, що він їде в напрямку Києва.

ФОТО: pl.npu.gov.ua

ФОТО: pl.npu.gov.ua

Про це повідомив очільник Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

«У Полтаві злочинець із гранатою погрожував підірвати себе й правоохоронця — наші поліціанти тримають ситуацію під контролем. Висловлюю їм вдячність і повагу. Введено в дію спецоперацію «Грім». Зараз злочинцю дали можливість виїхати за межі Полтави, щоб не допустити загрози для жителів міста. Наразі злочинець рухається в напрямку Києва. Його супроводжують поліцейські автомобілі», — зазначив він.

Зазначимо, що раніше поліція Полтавщини повідомила про спецоперацію в місті.

«На вул. Остапа Вишні проводиться спецоперація із затримання підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір та погрожує працівникам поліції гранатою. З ним ведуть перемови», — інформували правоохоронці.

Окрім того, у Департаменті карного розшуку Нацполіції заявили, що зловмисник захопив у заручники працівника карного розшуку. Після перемовин зловмисник поміняв заручника на начальника УКР ГУНП Полтавщини полковника поліції Шияна Віталія, з яким рушив у наданому, відповідно до його вимог, транспортному засобі «Богдан» у напрямку виїзду з міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ