Вступити до родини ATR

Російська співачка Zivert скасувала анонсовані у Києві концерти

24 липня 2020, 13:59
1886

Російська співачка Юлія Зиверт (Zivert), яка раніше відвідувала окупований Крим, скасувала концерти у Києві, анонсовані на серпень.

Про це співачка повідомила на своїх сторінках у соцмережах.

«На жаль, у зв'язку з продовженням карантину і не відкритим з 15.07. кордоном (Росія як і раніше «червона зона») усі мої концерти в Україні переносяться на невизначений термін. Я знаю, як сильно ви чекали на мене у своїх краях», — написала вона.

Також вона зазначила, що повернення грошей за придбані квитки можна здійснити з 21 по 28 липня.

Зазначимо, що раніше очільник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров висловлював обурення у зв'язку з анонсованим концертом російської співачки у Києві. Зокрема, він наголошував, що Zivert раніше давала концерти в окупованому Росією Криму.

Окрім того, народний депутат від фракції «Голос» Соломія Бобровська повідомила, що подала запити до СБУ і Держприкордонслужби через заплановані концерти росіянки. Нардеп звернула увагу на те, що організацією її концертів займається компанія «Квартал концерт», яку пов'язують з оточенням президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що Юлія Зиверт раніше виступала в окупованому Криму. Російські ЗМІ повідомляють, що після кожного її концерту у Криму фотозвіти з мережі зникали, як і згадки про присутність співачки на вечірках. Однак у мережі збереглися фотографії з концертів та афіш у клубах Ялти і Сімферополя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ