Вступити до родини ATR

«Мер» Ялти заявив, що туристи, на яких напав на пляжі козак, винні самі

3 серпня 2020, 12:33
1529

«Мер» окупованої Ялти заявив, що туристи, на яких на місцевому пляжі напав козак, самі винні у конфлікті, бо нібито «поводилися нахабно і грубо».

Про це «голова адміністрації» Ялти Іван Імгрунт написав у своєму Facebook.

«Те, що сталося, більше схоже на провокацію з метою дискредитації і самої оздоровниці, і міста Ялти. Відпочивальники вели себе нахабно і грубо, і навіть збили рукою головний убір охоронця. Конфлікт стався на пляжі, який має статус лікувального. Згідно з чинним законодавством, доступ туди може бути обмежений», — написав він.

Водночас «отаман Чорноморського козачого війська» Антон Сироткін у коментарі росЗМІ заявив, що він сумнівається у тому, що цей охоронець належить до козаків. Проте він закликав своїх підлеглих не бити туристів нагайками.  

Раніше у мережі з’явилося відео, як охоронець ялтинського пляжу нагайкою проганяв відпочивальників. За словами жінки, яка опублікувала відео, козак вимагав покинути місце, яке належить санаторію, і погрожував їй, її чоловікові, матері та 4-річному синові. Коли вона намагалася записати конфлікт на відео, охоронець вибив з рук жінки телефон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ