Вступити до родини ATR

У Києві чоловік захопив банк, погрожує підірвати бомбу

3 серпня 2020, 14:36
851

3 серпня у центрі Києва до відділення одного з банків зайшов чоловік і заявив, що у нього в рюкзаку бомба.

Фото: УНИАН

Фото: УНИАН

Про це повідомив заступник голови МВС Антон Геращенко у Facebook.

Зазначається, що працівники банківської установи покинули приміщення, а керівник відділення залишилася за власним бажанням. Правоохоронці ведуть перемовини з чоловіком.

«Зі злочинцем ведуться переговори, ми вимагаємо від нього здатися. Він вимагає, щоб до нього допустили засоби масової інформації, щоб він дав якісь інтерв'ю. Схоже, ситуація розгортається за сценарієм, як це було в Луцьку, однак на цей момент ми ще не знаємо, чи є у нього справжня бомба, справжня зброя. <...> Терорист декларує, що в його рюкзаку є великий заряд вибухівки, який здетонує, якщо його вб’ють, оскільки за його ногу причеплений трос, який прив’язаний до детонатора», — повідомив заступник міністра.

За даними Антона Геращенка, особою, яка погрожує терористичним актом у банку, є 32-річний громадянин Узбекистану — Карімов Сухроб Рахманович.

 

Раніше у МВС повідомляли про те, що о 12:00 в поліцію зателефонувала представниця «Універсал Банку» і повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік віком до 35 років, сказав, що у нього в рюкзаку бомба і попросив викликати поліцію. Правоохоронці ввели в дію спеціальну поліцейську операцію «Грім».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ