Вступити до родини ATR

Зеленський — у День прапора: Вірю, що український стяг замайорить у Криму

23 серпня 2020, 13:30
766

Президент України Володимир Зеленський привітав українців із Днем державного прапора. Зокрема, він сказав, що вірить у те, що одного дня український прапор замайорить у вільних від окупантів Криму, Донецьку та Луганську.

ФОТО: Офіс президента

ФОТО: Офіс президента

Про це Володимир Зеленський заявив у відеоролику, де разом із відомими українцями привітав громадян країни з Днем державного прапора.

«Сьогодні ми відзначаємо День державного прапора України. Синьо-жовтого стяга, під яким наші Збройні сили мужньо захищають суверенітет і територіальну цілісність держави. <...> Щоразу, коли український прапор здіймається вгору, ми підіймаємо очі до неба з надією та вірою в те, що на українській землі нарешті настане мир. В те, що одного дня наш прапор майорітиме в Донецьку, Луганську та Криму. І в те, що під цим прапором майбутні покоління щасливих українців житимуть багато-багато тисячоліть», — наголосив президент України.

Також Зеленський закликав українців вивішувати сьогодні прапори зі своїх вікон, а також поділитися у мережі власними історіями про синьо-жовтий прапор.

Нагадаємо, День державного прапора в Україні відзначають щорічно 23 серпня — напередодні Дня незалежності.

Як відомо, у привітальному ролику з нагоди Дня Конституції, 28 червня, Володимир Зеленський не згадав про окупований Крим і його мешканців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ