Вступити до родини ATR

Сенцов — про виступ артистів з нагоди Дня Незалежності: Те саме відбувається в голові президента

25 серпня 2020, 14:50
1383

Колишній політв’язень Олег Сенцов заявив, що виступ українських артистів з нагоди Дня Незалежності у центрі Києва висвітлює те, що «насправді відбувається в голові» Володимира Зеленського.

Про це екс-бранець Кремля написав у своєму Facebook.

«Шльопали ушльопки по Софійській площі. Те, що там відбулось, дуже гарно висвітлює, що насправді відбувається в голові президента, його оточення, та їхніх прихильників. Попсовий шабаш з російським присмаком, обіцянки провести парад Перемоги над ворогом, за відсутності розуміння, як це може статися, навіть якщо режим тиші протримається сотні років. Як же добре, що поруч з цим фальшивим світом, існує справжній, де люди, які знають ціну слів та дій, йдуть спокійними колонами в камуфльованому одязі, а люди на вулицях кажуть їм: «Дякуємо!» — зазначив Сенцов.

Нагадаємо, офіційна урочиста церемонія до Дня Незалежності завершилася попурі пісень українською та російською мовами. У ній взяли участь Монатік, Потап, Тарас Тополя, Джамала, Ніна Матвієнко, Ірина Білик, Оля Полякова, Павло Зібров, Наталія Могилевська, Руслана, Олег Винник, Тіна Кароль, Олександр Пономарьов та інші.

Нагадаємо, напередодні Україна відсвяткувала День Незалежності. Це державне свято, яке щороку відзначається 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР Акта проголошення незалежності України. Саме цей день прийнято вважати датою створення держави Україна в її сучасному вигляді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ