Вступити до родини ATR

У Києві представили чат-бот для кримчан з відповідями на найбільш актуальні питання

8 вересня 2020, 13:44
533

У Києві презентували чат-бот для громадян, які мешкають на території тимчасово окупованого Кримського півострова, для отримання типових відповідей з найбільш розповсюджених питань, серед яких: оформлення паспортних документів, реєстрація фактів народження/смерті, які відбулися на тимчасово окупованій території, та найактуальніших процедурах перетину адміністративної межі через КПВВ.

Чат-бот представили у Києві 8 вересня. Це спільний проєкт Постійного представництва президента України в Криму, правозахисної організації «КримSOS» та Української Гельсінської спілки з прав людини. 

«Чат-бот для кримчан створений для спрощення і підвищення якості доступу до різних послуг для мешканців окупованих територій. <...> Чат-бот наразі працюватиме на базі месенджеру Telegram, який буде відповідати на найбільш часто запитувані питання для мешканців окупованих територій», — розповіла перший заступник представника президента України в АРК Дар’я Свиридова.

Нагадаємо, що Генеральна асамблея ООН на 75-й сесії розгляне питання про ситуацію на окупованих територіях півострова Крим і окремих районів Донецької та Луганської областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ