Вступити до родини ATR

Медведчук їздив до Криму у супроводі співробітників Нацполіції — ЗМІ

10 вересня 2020, 11:58
609

Депутат Верховної Ради України, один з лідерів партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук, який також є кумом президента Росії Володимира Путіна, і який напочатку серпня відпочивав в окупованому Криму, їздив туди у супроводі трьох співробітників Нацполіції України.

ФОТО: Slidstvo.info

ФОТО: Slidstvo.info

Про це повідомили журналісти «Слідства.Інфо».

Повідомляється, що відповідну інформацію журналісти отримали з обізнаних джерел у СБУ та ДПСУ.

«Медведчук їздив туди не сам, а у супроводі трьох співробітників Національної поліції України. Нам вдалося побачити документи, хто саме і за яких обставин супроводжував Медведчука в анексований Крим. За нашою інформацією, Медведчука охороняють київські співробітники управління поліції охорони з фізичної безпеки», — йдеться у сюжеті.

За даними журналістів, мова йде про співробітників поліції Сергія Засенка, Владислава Галишина і Григорія Чалого.

Як відомо, один з лідерів партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук 2 серпня разом зі своєю дружиною Оксаною Марченко поїхав до окупованого Росією Криму на відпочинок. Пізніше на півострів прибув і президент Росії Володимир Путін.

Раніше ЗМІ повідомляли, що родина Медведчука володіє в окупованому Криму бізнесом, який з'явився там після анексії. Дві фірми — ТОВ «Таврія-інвест» та ТОВ «Фірма Укрснаб» — у селищі Гаспра записані на дружину Медведчука Оксану Марченко. Окрім того, згідно з декларацією Медведчука, його дружина має земельну ділянку під Ялтою площею понад 5 тисяч квадратних метрів, а також будинок із госпбудівлями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ