Вступити до родини ATR

Стан Балуха стабільно важкий, прогнозів ніхто не дає — Ірина Геращенко

10 вересня 2020, 12:09
609

Стан госпіталізованого після побиття в ніч на 8 вересня у Києві колишнього політичного в'язня РФ, громадського активіста Володимира Балуха залишається стабільно важким.

ФОТО: Українська правда

ФОТО: Українська правда

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила співголова парламентської фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко.

«Від лікарів В. Балуха, які з нами на постійному контакті: «Стан стабільно важкий». Але без погіршень. Прогнозів ніхто ніяких поки не дає», —  написала Геращенко.

Зазначимо, що сьогодні під будівлею МВС у Києві відбулася акція через побиття колишнього політв’язня Володимира Балуха, на якій нардепи з фракції «Європейська солідарність» вимагали ретельного розслідування нападу.

Як повідомляв ATR.ua, екс-політв’язня Кремля, українського активіста з окупованого Криму Володимира Балуха побили у ніч на 8 вересня. Він був госпіталізований у важкому стані. Згодом стало відомо, що поліція Києва під час слідчих дій у справі про побиття колишнього політв’язня Кремля виявили його сумку «з особистими речами, з якої попередньо нічого не зникло». Нині Балух перебуває у стабільно важкому стані. Йому зробили операцію, у нього зламані рука та ключиця.

Нагадаємо, торік 7 вересня між Україною та Росією відбувся обмін у форматі «35 на 35». Серед тих, хто повернувся до України був і Володимир Балух. Серед 35 українців тоді був звільнений тільки один кримський татарин — Едем Бекіров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ