Вступити до родини ATR

Наріман Джелял отримав орден «За заслуги» III ступеня

16 вересня 2020, 08:52
666

Перший заступник Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял у Києві отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня, яким його нагородив президент України на День Незалежності.

ФОТО: gov.ua

ФОТО: gov.ua

Нагороду Джелялу передав перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов, повідомляє пресслужба президента України.

«Під час зустрічі заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу розповів про ситуацію щодо забезпечення кримчан водою, а також про порушення прав людини на окупованій території», — йдеться у повідомленні ОП.

На врученні ордену був присутній постійний представник президента України в АР Крим Антон Кориневич. Разом із Сергієм Трофімовим вони побажали Наріману Джелялову подальших перемог і високих нагород та домовилися зустрітися у вільному українському Криму.

«Тема Криму дуже важлива для нас, ми слідкуємо за всіма подіями на півострові», — зазначив перший заступник керівника Офісу глави держави.

Нагадаємо, що 24 серпня під час урочистостей у Києві на честь Дня Незалежності України Володимир Зеленський заявив, що перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял нагороджується орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ