Вступити до родини ATR

Меджліс запрошує до складу робочої групи у підготовці Стратегії популяризації кримськотатарської мови

25 вересня 2020, 11:09
1059

Меджліс кримськотатарського народу запрошує усіх бажаючих взяти участь у складі робочої групи у підготовці Стратегії розвитку та популяризації кримськотатарської мови в рамках 10-ліття мов корінних народів, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН.

ФОТО: ATR.ua

ФОТО: ATR.ua

Про це повідомив очільник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

«Меджліс кримськотатарського народу, запрошує взяти участь у складі Робочої групи в підготовці Стратегії розвитку та популяризації кримськотатарської мови в рамках Десятиліття мов корінних народів (2022–2032), проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН. Завданням для створюваної Робочої групи, склад якої ми бачимо максимально широким, є розробка довгострокового плану досягнення поставленої мети, що має містити в себе також способи і ресурси, за допомогою яких будуть досягатися поставлені завдання на кожному з етапів реалізації Стратегії. Планується, що розроблений Робочою групою Меджлісу кримськотатарського народу спільно з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України документ буде розглянутий і затверджений Кабінетом Міністрів України влітку 2021 року», — йдеться у повідомленні.

Також Чубаров наголосив, що через епідемію коронавіруса засідання Робочої групи будуть проводитися в режимі онлайн.

«Закликаємо всіх, хто відчуває в собі бажання, сили і знання, аби особисто брати участь в розробці Стратегії розвитку та популяризації кримськотатарської мови, повідомити за адресою: [email protected] наступні дані про себе:

— прізвище, ім'я по батькові;

— освіта, спеціальність, науковий ступінь;

— місце роботи/навчання, посада;

— номер телефону та адреса електронної пошти», — додав очільник Меджлісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ